2011-02-18 14:01:55• hírek • Szatmár.ro

Átadtuk a díjakat a nyertes kutyáknak

A Szatmár.ro szerkesztőségének udvarán vették át a nyereményeket.

Kutyacsaholástól volt hangos péntek délben a Szatmár.ro szerkesztőségének udvara. Ekkor került sor ugyanis a Kutyaszépségverseny díjainak ünnepélyes átadására. Az eseményen természetesen jelen voltak a nyereményeket felajánlók is: Kozma Lajos az Elite Pet Shop nevében adta át az első három helyezettnek a díjakat, a negyedik, ötödik és hatodik díjat pedig Dr. ifj. Molnár Zsolt, a Primadog állatorvosi rendelő képviseletében kézbesítette.

Az első helyért járó nyereményt, egy 400 lej értékű Elite Pet Shop ajándékcsomagot Gini, a német juhász és gazdája vettek őt. A csomagban táptól kezdődően kiegészítőkig és játékokig minden volt, így már biztos: a nyertes eb sem finom falatokban, sem pedig izgalmas percekben nem fog hiányt szenvedni.

A második helyért járó díjat Dominó és kicsi gazdija vehetett át, a 300 lej értékű Elite Pet Shop-os ajándékok igazán jól jöttek a kutya nevelésére, ellátására. Az Elite harmadik díját, a 200 lejes ajándékcsomagot a Szatmár.ro olvasóinak a szavazatai alapján Mazsola, a tacskó érdemelte ki. Az eleinte kicsit rossz kedvű eb végül feloldódott és nagyon örült az ajándékoknak.

Dr. ifj. Molnár Zsolt a negyedik helyezett Larus de Bonanzának adta át a Primadog díját, a 150 lej értékű egészség-ajándékcsomagot, amely éves kötelező oltást, szájhigiéniai szettet és még egyéb hasznos kiegészítőket tartalmaz.

Az ötödik és hatodik helyezett, Ciklon, a dobermann valamint Maya, a labrador gazdáik halaszthatatlan elfoglaltságaik miatt igazoltan hiányoztak a díjátadásról ám ők is hamarosan át fogják venni nyereményüket.


Kozma Lajos az Elite Pet Shop nevében adta át az első díjat
Kozma Lajos az Elite Pet Shop nevében adta át az első díjat


A kutyaszépségverseny első négy díjazottja
A kutyaszépségverseny első négy díjazottja


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: